QUATIDIÀFON: el nou vídeo amb el que ens sorprén Teresa Patapum!

Rosella Espinós (@rosella_espinos)

Teresa Patapum té un nou vídeo! Encara no l’has vist? A què esperes? Però, un moment, abans volem contar-te de què es tracta. Sabem que Teresa sempre ens sorprén amb novetats súper creatives: treballs manuals, contes… però esta vegada, pensem, que és realment meravellosa la idea que vos porta!

En esta nova entrega de Teresa Patapum aprenem a fer un Quatidiàfon!

Sí, sí… ho has llegit correctament:  Quatidiàfon. Una ferramenta que funciona com a instrument musical perfecte per a crear-lo estos dies de quarantena. Teresa et deixa més informació sobre este instrument a la descripció del seu vídeo: “Hola Patapums!! Primer que tot aquest quotidiàfon l’he vist a una web súper xula i m’ha semblat una idea fantàstica mostrar-vos com es realitza! Teniu l’enllaç de la publicació ací: https://artesanatobrasil.net/brinqued… En aquest vídeo a més a més de fer la nostra pròpia guitarra aprendrem el nom d’algunes de les seues parts. Per cert! M’encantarà veure les vostres guitarres! Em podeu etiquetar a les xarxes socials, em farà molta il·lusió!!” Ja saps, si crees un quatidiàfon no et pots oblidar d’etiquetar a Teresa en les xarxes socials, més avall, et deixem les seues. 

Un dels consells que et donem és que, si vols fer-ne un, no tires al fem l’esquelet del paper de la cuina, ni les capses de sabates! Necessitaràs colors, retoladors, gomes i un tros de cartó…, etc. Però Teresa t’ho explica molt millor. Ella n’ha fet el seu en menys de deu minuts. Tu també ho pots aconseguir seguint els seus passos. El resultat? Un instrument deixeble de la guitarra que  no podràs parar de tocar. A més, mira com Teresa ha decorat el seu, tu també pots donar-li eixe toc mexicà! O, estàs pensant ja altre disseny? Posa’t mans a l’obra, anima’t!

?TERESA PATAPUM?

Instagram: @teresapatapum

E-mail de contacte: patapumpampam@gmail.com

Per a més recursos sobre Educació Musical pots visitar el meu web! www.patapumpampam.com

Top