Quique Ferre recopila partides del Warzone en valencià!

Rosella Espinós (@rosella_espinos)

Quique Ferre, del canal Epu_x o també conegut pel seu compte d’Els Bancals, ens porta, en esta ocasió, el Warzone (Battle Royale) en valencià. És un joc dins del joc Call of Duty Modern Warfare, és a dir, un modo en el que pots jugar dins del tradicional CAll Of Duty.

“El vídeo consta d’una recopilació de petits fragments de partides en un mode de joc dins del Call of Duty Modern Warfare, el mode es diu Warzone (Battle Royale). 152 persones agrupades en grups de 4 enfrontant se en un mapa que a poc a poc va consumint-se, sols un grup pot guanyar”, ens explica a la revista Valentubers.

Però, encara hi ha més perquè “en lloc de jugar amb tàctica i guanyar, doncs fem la cabra, fem riure, ens riguem, i en vem envoltats en les situacions més extravagants i surrealistes, és a dir, podem arribar a la conclusió que fem de tot menys jugar, com tindre una excusa per fer el bleda en el joc i gràcies a això aconseguim que la gent que no li agraden o desconeix el món dels videojocs trobe entretingut el vídeo”, ens assegura Quique.

“El que volem és que que la gent que no li agraden o desconeix el món dels videojocs trobe entretingut el vídeo”

Ací te’l deixem perquè descobrisques pel teu propi peu si el mode Warzone pot arribar a ser divertit i, a més, en valencià, gràcies a Quique Ferre. També et convidem que et subscrigues al seu canal i el seguisques a les seues xarxes socials que et deixem més avall:

Les meues xarxes personals:

Instagram: https://www.instagram.com/epu_x/?hl=es

Instagram personal: https://www.instagram.com/quiqueferre…

Instagram Bancalero: https://www.instagram.com/els_bancals…

Twitter: https://twitter.com/FerreQuique

Twitter bancalero: https://twitter.com/els_bancals

Top