Sally Rooney arriba a La Prestatgeria de Marta com una favorita!

@rosella_espinos

Marta Meneu-Borja ens porta un nou i esperat vídeo! En esta ocasió la valentuber ens parla sobre Sally Rooney, l’amor i la classe en temps líquids. Una lectura molt interessant que ens transporta al món íntim de Rooney, una autora irlandesa que va debutar amb la seua primera novel·la escrita al 2017 “Converses amb amics”.

Amors destinats al fracàs, converses i reflexions que van més enllà de les pàgines de l’obra. Un llibre que s’ha convertit en tot un èxit editorial. Segons conta La Vanguardia, a Nova York, una llibreria va rebre tantes peticions d’assistir a un acte amb l’autora que va haver de traslladar l’acte a una església propera. Com a dada curiosa, més de 15.000 persones han fet bodegons amb els seus llibres en Instagram. I ara, pots descobrir el seu món en un nou vídeo de La Prestatgeria de Marta!

Marta et conta amb detall qui és ella i de què tracta la seua obra. Segur que després de vore el vídeo voldràs començar a llegir novel·les de Rooney de seguida!

La valentuber explica que “Sally Rooney s’ha convertit en una de les meues escriptores contemporànies favorites. Una dona jove molt intel·ligent que sap jugar amb la ficció per plantejar reflexions profundes. Llegiu-la.”

No t’oblides de donar-li like i deixar-li a Marta un comentari! Ah, i com no… subscriu-te al seu canal i seguix les aventures de la seua prestatgeria.

Top