Sénia Mulayali convoca un concurs literari per les dones amb Descriu.org

@rosella_espinos

La booktuber Sénia Mulayali et convida a participar en un concurs literari en clau de dona. Es tracta d’un certamen literari que organitzen la valentuber i Descriu.org Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el proper 8 de març, té lloc esta iniciativa en la que, tal i com explica Descriu: “els participants hauran de posar-se en la pell de dones que, ja siga amb xicotetes accions de rebel·lia o dedicant la seua vida a una causa, han aconseguit canvis en les seues societats.”

Sénia Mulayali, com bé sabem, és activista pels drets de les dones, entre d’altres motius socials. Incansable e inesgotable, l’amant de la literatura es mou de centre educatiu en centre educatiu ensenyant a tothom com fer d’un món més just gràcies a la lectura.

Descriu.org també ens explica en un paràgraf una motivació que segur que et convenç per presentar-te: “des de la primera cosmonauta Valentina Tershkova, l’escriptora Virginia Woolf o l’activista Rosa Parks, fins a figures actuals com ara la bioquímica Margarida Salas, l’actriu Patricia Sornosa, la cantant Kika Lorace o l’escriptora i activista antiracista Desirée Bella. Totes elles són dones, d’ahir i de hui, que han anat a contracorrent del seu temps, produint un efecte papallona per canviar-ho tot.”

Ací et deixem l’enllaç perquè conegues el bases: ENLLAÇ.

 

ACTUALITZACIÓ:

El concurs ha sofert canvis degut al coronavirus:

“considerem que en aquests moments resulta complicat assolir els objectius del concurs. Volem assegurar que els participants tinguen la llibertat creativa intacta i que les protagonistes de les històries puguen tenir la transcendència que mereixen.
No obstant això, animem aquells que estaven preparant els seus relats a compartir-los amb la comunitat Descriu. Som una comunitat oberta d’amants de la lectura i la creació. Donarem la benvinguda a totes les persones que vulguen compartir les seues creacions, especialment en aquests moments. Escriure és una forma meravellosa de passar aquesta quarantena i Descriu pot ser l’espai perfecte per a crear i compartir aquesta passió.
Tornarem amb alguna iniciativa perquè la gent puga continuar escrivint durant aquests complicats moments. Mentrestant, animem la gent a continuar teclejant i creant!”

Top