Susa Pérez, la Simmer Valenciana que porta Els Sims al món Valentuber

@rosella_espinos

Qui no ha jugat als Sims alguna vegada? Com? Que ja fa temps que no jugues… Susa ha arribat perquè et tornes a enamorar, o perquè t’enamores encara més, de este joc tan famós a nivell mundial.

“Sóc Simmer Valenciana, tinc 29 anys i sóc del Baix Maestrat”, ens ha explicat per a la revista. Des què té dotze anys li agraden els videojocs, sobretot els de simulació de vida, construcció, les aventures gràfiques i de rol.

“Amb els anys vaig anar perfeccionant-me com a jugadora i simultàniament augmentat la curiositat i el coneixement dels mateixos, concretament dels SIMS i del World of Warcraft, anant més enllà del simple fet de jugar”, ens ha assegurat. Per això, fa uns mesos “vaig decidir donar el pas de compartir els meus “game play”, històries i construccions amb la resta del món i en valencià, la meua llengua”. A hores d’ara, tenim el plaer de tindre-la a la comunitat Valentuber! Ací et deixem el seu canal, no t’oblides subscriure´t!

Però… quin contingut trobaràs? Principalment, els SIMS: construccions, històries i NotiSims (notícies del món Simmer, tant dins com fora del joc). Susa ens diu que “des de fa poc temps fins ara, he considerat l’opció d’ampliar mires i de tant en tant pujar sèries de jocs sense comentar, de moment”.

També en té d’altres però que “encara estan en construcció com per exemple anàlisi de modificacions de joc (MODS), directes, notícies i comentaris d’altres videojocs i plataformes, una secció inspirada en “valentubers” on valencianitzem els termes utilitzats en els videojocs, nous descobriments…” Per tant, has d’estar molt atent/a perquè pot sorprendre’t amb moltes novetats!

 

Top