Susa Pérez o La Simmer Valenciana afirma, i demostra, que: “els videojocs sí poden ser educatius”

Rosella Espinós ( @rosella_espinos )

La nostra Simmer Valenciana, la crack del món del gameplay en valencià, està oferint-nos contingut, pràcticament, cada dia! Susa Pérez, amant del món simmer, com et vam contar ACÍ, té moltíssims projectes en marxa i nosaltres no ens ho volíem perdre. De fet, volíem també convidar-te que t’unisques al món dels videojocs en valencià de la mà de Susa.

Els vídeojocs sí poden ser creatius, i en valencià!

Amb el seu vídeo sobre el Mincraft que et deixem ací baix, ens va demostrar que els videojocs sí poden ser educatius i didàctics. Una ferramenta que fa més àgil la ment i exercita el nostre cervell en destresa, habilitats i, sobretot, en adquirir nous coneixements i créixer en aprenentatge.

Es tracta d’Educraft, nom creat per la mateixa súper Simmer Valenciana per a #SempreTeuaACasa on demostra que els videojocs, concretament el Minecraft, pot ser educatiu i entretingut. Parlem d’una sèrie de vídeos així que pots trobar la resta al seu canal de YouTube, ací et deixem el primer:

Però, espera, és que, a més, tres vegades a la setmana un directe a les 18:00h sobre construcció de cases al seu canal. Dissabte directes sobre Stranger Ville, expansions dels sims, i, a més, també fa directes de terror. No t’oblides d’unir-te a estos directes i molt menys, perquè també és improtant, per saber quan són i quin tema tractaran, seguir-la en les seues xarxes socials que et deixem més avall!

Recorda seguir-la a Twitter i Instagram!

? PIULADOR – @SimValenciana

INSTA – @simmer.valenciana

TWITCH – simmer_valenciana

Top