Teresa, del canal Teresa Patapum, com a referent als premis de rap de Bromera! I amb nou vídeo!

Rosella Espinós ( @rosella_espinos )

Teresa del canal Teresa Patapum és el referent dels premis de rap de Bromera, dirigit per a xiquets i xiquetes! Teresa, com bé saps, és una amant i una crack de la divulgació musical. Com a mestra de música, estima totes les seues variants. Per tant, també el rap! El rap és una variant que requerix tindre un cert control de les paraules que, de segur, et farà passar una estona ben divertida. Això sí, has d’estar molt concretat/a!

L’objectiu principal d’esta iniciativa és, per a la valentuber, “que els xiquets i xiquetes aprofiten per a ser creatius i descobrir que són capaços de fer música més enllà del llenguatge musical. Que vegen que la música és l’eix vertebral de l’aprenentatge perquè és una combinació de llenguatge verbal, llenguatge corporal i inclús matemàtic per fer coincidir els temps forts i un ritme acompassat”, ens ha explicat a la revista.

Però… com participar-hi?

Podràs apuntar-te fins que acabe el confinament. Has d’enviar un vídeo o un àudio amb el teu rap. Així, entraràs en el sorteig de diferents premis. El tema que hauràs de tractar és “com, els xiquets i xiquetes estan vivint aquests dies o com se senten”, expliquen des del web de Bromera. Tanmateix, et deixem les bases fent CLIC ACÍ.

Encara hi ha més!

Teresa té un nou i didàctic vídeo! “Aquest vídeo és un tutorial per a fer el pentagrama que ens servirà més endavant per a realitzar diferents propostes per aprendre la posició de les notes al pentagrama”, escriu en la descripció. No t’ho pots perdre! És molt més fàcil del que penses i el resultat és molt guai, mira mira…

 

Top