Trobadorets et fa el confinament més divertit amb YouTube

Rosella Espinós ( @rosella_espinos )

Moltes persones coneixereu ja Trobadorets, una iniciativa de música en valencià que, de segur, ha estat ja pel teu poble o has anat a algun dels seus concerts. Tot i així, tal vegada no sabies que a hores d’ara estan utilitzant YouTube com una ferramenta per difondre tot el que estan fent.

Hem parlat amb Pau Sancho, membre de Trobadorets, i ens ha explicat que “ja teníem el canal de YouTube abans que començara el confinament però ara és quan més utilitat li estem donant. Fins aleshores, sols penjàvem vídeos de les cançons i poc més. Ara estem compartint en YouTube totes les activitats que fem”. “La idea de fer ús de YouTube va sorgir de la necessitat de fer coses, ja que se’ns havien suspés molts actes que teníem, justament en estos mesos que solem estar molt afaeinats”, afirma Pau.

A la descripció dels seus vídeos escriuen:

“Moltes gràcies per seguir aquesta iniciativa que només pretén fer-vos més divertit el confinament. La setmana que ve tindreu més novetats a les nostres xarxes, ESTIGUEU A LA GUAI!!! I recordeu que ens podeu enviar els vostres vídeos i així els veuran totes les nostres amistats. Esperem que hageu xalat.”

YouTube s’ha convertit, d’esta manera, en una bona ferramenta per a Trobadorets que han aconseguit fer del seu canal un espai de difusió i positivisme que no et pots perdre: subscriure-te, ja!!

Top