Un dia per Madrid amb Nerea Sanfe i son pare

Sergi Pau (@sergipau99)

Com un terratrèmol!! Així podríem dir que ha començat l’any la valentúber més intrèpida. És clar que parlem de la gran comunicadora Nerea Sanfe. Si més bé, cal recordar que aquesta fera de les pantalles valencianes va acomiadar el 2019 com si no hi hagués demà a la gran carpa del Festivern. Tot i que no ens fan falta proves per saber que ho va donar tot -és Nerea, sempre està al 100%, i més al festivern- com a bona mil·lènial, valentúber i fins i tot influencer, ella ja es va encarregar de fer-nos veure com de bé s’ho va passar i prova d’açò, com no, el seu instagram amb el qual ens va fer les dents ben llargues. Tant de bo haver pogut estar ahi.

Entrar en un 2020 amb tanta bona companyia i d’una manera tant gran és com una mena de ritual que per al karma o per al que siga, aprofita segur!

Després d’aquest gran començament d’any, estem d’enhorabona, que perquè? Perquè Nerea ha pujat un nou vídeo a YouTube! I açò sempre és de celebrar, que no tots els dies en podem veure un de la gran Sanfe. I en aquesta ocasió, de què es tracta?

Un dia en Madrid amb son pare, que casi casi ja el veiem més que a ella per les xarxes socials. Açò vol dir que el pare de Nere Sanfe fa a fer el gran pas a les pantalles? Va a ser Valentúber? Des d’aci li diem que té les portes i les finestres de Valentúbers ben obertes perquè se sume perquè talent i gracia en té. Si es que… té una molt bona mestra!

En aquesta ocasió com si de dos guies turístics es tractara, el duo Sanfe -si, ja els hem batejat com a tal hehe- ens mostren un meravellós recorregut pel barri madrileny de Malasanya fins arribar a un dels punts més cèntrics de la capital. Tens ganes de viatjar però el fred et tira enrere, ací et portem la solució. Posa’t còmode al sofà, tapa’t amb la manta més suau que tingues per casa i posa’t aquest vídeo que et permet viatjar sense eixir de casa? Es pot demanar més? Bueno, nosaltres voldríem un cap de setmana amb el dúo Sanfe, amb qui les rialles i els bons moments sempre estan assegurats.

Ací et deixem el vídeo.??

 

 

Top