Un té chai amb Enric Pizà i Teresa Patapum

Sergi Pau (@sergipau99_)

Molts de vosaltres sabreu qui és Enric Pizà com el valentúber viatger, sobre qui vam escriure fa poc ací al web. No obstant això, ara Teresa Patapum ens descobreix una altra de les facetes d’Enric, que també és mestre de música a les escoles, i s’està especialitzant en la percussió corporal -podem dir que té el ritme pegat al cos?- tot i que també fa batucada i varios projectes relacionat sempre amb la música com el teatre musical.

Al nou vídeo de Teresa Patapum podràs descobrir qui és aquest percussionista i mestre Enric Pizà.

En aquest post t’anem a contar quins son els projectes que ha dut a terme Enric a les escoles, com per exemple una pel·lícula o com és l’elaboració completa d’un teatre musical.

-En primer lloc, cal destacar que l’organització d’un teatre musical a una escola de primària no solament involucra la classe de música, ja que com bé diu Teresa al vídeo, “la música és l’eix vertebral amb el que es pot treballar tot”. Com també conta Pizà, en aquest projecte estàn involucrats des de la classe d’educació física -amb la creació de les coreografíes- fins l’aula de plàstica -per crear la decoració escènica-.

Però realment, com veu Enric Pizà les escoles de música del 2030?

“Jo crec que anem pel bon camí, i el tema que veig més important és que molts mestres de musica veuen el treball com passatger, és a dir, que volen els diners per ser un futur intèrpret. D’ací 10 anys, almenys a València les escoles de música seràn increïbles també gràcies a la Federació de Societats de Musicals que s’està menejat molt fent cursos tant per a adults com per a professors”.

Fins ara sols sabíem que Enric era el nostre valentúber viatger i que viatjava sobretot pels Estats Units perquè pensàvem que li agradava molt aquest territori, però en aquest vídeo de Teresa Patapum descobriràs el perquè d’aquests viatges a l’altra part de l’Atlàntic. Perquè penses que serà? Pot ser siga perquè s’ha criat veient High School Musical i per això la seua passió pels musicals i quin millor territori per veure musicals que els Estats Units, el bressol del teatre musical i dels escenaris de Hollywood y Broadway… Descobreix tots els seus misteris i aventures a l’últim vídeo del canal de Teresa Patapum. Ah, i no oblides mirar-lo mentre et prens un té chai, així et sentiràs un més dins d’aquesta conversa d’amics.

Ací et deixem el vídeo??

Top