Valentúbers a “Atrapa’m si pots” amb Nina i Pelai

Sergi Pau (@sergipau99)

La setmana passada els nostres valentúbers NinaBaiferr i Pelai de “La Ruta dels Esmorzars” van participar al programa d’À Punt, Atrapa’m si pots, explicant i fent-se ressó del treballs tant de la nostra revista com dels valentúbers com a tal. D’aquesta manera entraven a plató:

Nosaltres, des de la revista ja havíem parlat amb Eugeni Alemany perquè ens contara en una xicoteta entrevista que pensava i que sabia sobre la comunitat valentúber, però aquest no sabia fins on podíem arribar i fins el seu programa que hem arribat, de moment, que encara podem fer moltes més coses. Eugeni, nosaltres sabem que el món del YouTube et llama molt, i que vols ser valentúbers, perquè no t’animes? Això que diuen de que “l’edat importa”, almenys a Valetúbers no ho apliquem. Vinga, pensa’t-ho.?

A més a més, la gran Nina ha pujat al seu canal com va ser l’experiència de participar a aquest concurs. Encara no l’has vist? I a què esperes???

Des de la revista agraïm el gran paper i labor que han fet aquests dos Valentúbers de portar aquesta comunitat que va creixent poc a poc amb l’ajuda de totes i tots. Perquè si nosaltres, com a valencians, no fem YouTube en la nostra llengua, qui ho farà?

 

Top