Valentúbers al Xef a casa d’À Punt

Sergi Pau (@sergipau99_)

Ahir el capítol del Xef a casa d’À Punt va comptar amb molts dels valentúbers. No sé jo si el #PegoXef sabia que era açò de Valentúbers o si encara no havia sentit mai aquesta paraula, tot i que Frank Surimi li la va explicar perfectament. Vos deixe per ací i a un fil de twitter una review per si no vau poder vore el capítol. Review era una de les paraules que el xef no sabia ni de que es tractava, però la Teresa Patapum i Emma Tomàs també li ho van saber explicar.

Açò d’aprendre nous termes per al xef li anava massa gran i això que ell ja es sentia amb cada nova paraula apresa, un poc més mil·lènial. Ací va ser la gran Rosella Espinós, creadora de la revista Valentúbers i del canal “No hi havia a València” qui li va ajudar a millorar la seua pronunciació, també, mil·lènial.

Frank Surimi bucava al xef Jordi Morera perquè li ajudara a cuinar per a la trobada de valentúbers. Però quin plat van fer entre els dos? Igual van acabar encomanant pizzes… Abans de posar-se a cuinar van tindre que anar al Mercat Central de València, i no sé jo si el mateix Frank havia xafat aquest lloc abans per comprar i no pel postureig de les xarxes socials. Així va ser com abans de posar-se a cuinar,  el xef  va coronar a Frank amb el delantal perquè el “Senyor cuiner poguera començar la fidefuà”.
Finalment, no era Frank l’únic que buscava al xef per alguna qüestió en concret, sinó que Rosella, l’encarregada de les postres també li va demanar una ajudeta. I això que el #PegoXef ja s’ho olorava. Mentrestant, la fidefuà estava solament en mans de Frank, si, el Xef el va deixar sol al foc. Ja ho deien Emma Tomàs i Sofia de Miss Sacarinaclass…Quin perill!!

Els valentubers van menjar molt bé i tant la fidefuà de Frank com les postres de Rosella semblaven (i segur que ho estaven) molt bones. La trobada de Valentúbers va quedar de 10, amb molt de bon rotllo i comboiet, però jo pregunte: quan fem la d’enguany?
__________________
Fil de twitter ??

 

 

Top