Valentubers #AmbConeixement enfront de la COVID-19

Responsabilitat és el que demanen al jovent enfront aquesta pandèmia mundial que assota la realitat actual, ja que la COVID-19 ha canviat la realitat social de tot el món d’acord amb les noves mesures de seguretat i de sanitat per frenar el seu impacte. D’aquesta manera, la mascareta, el gel hidroalcohòlic i la distància de seguretat interpersonal són, hui en dia, el complement que portem tots i totes anem o anem, però…

🤔 Perquè criminalitzen a la joventut?

🤔 Perquè diuen que la joventut és menys responsable?

Si durant el confinament han sigut un sector poblacional que s’ha bolcat ajudant a les persones majors i vulnerables amb la compra i altres activitats?

Nosaltres no compartim aquest missatge, la joventut no passa, per això, des de la revista Valentubers creem la campanya #AmbConeixement, dirigida per a tots els públics, sense franges d’edats, perquè en aquesta pandèmia totes i tots hem de ser responsables, solidaris i respectuosos, però també hem de tindre coneixement per parar la corba.

➡️ #AmbConeixement ⬅️

La campanya #AmbConeixement sorgeix arran del discurs de Fernando Simón i el seu crit d’ajuda als “influencers” i gent que crea contingut per a les xarxes, entre els quals es troben els valentubers. D’aquesta manera, la campanya busca la conscienciació social de tota la societat per complir les mesures sanitàries així com l’ús adequat de la mascareta, sent aquesta mesura la principal acció per frenat la corba de contagis. Per això, la campanya valentuber és ben senzilla.

Què hem de fer?

📹Gravar un vídeo en horitzontal de màxim un minut

🧑🏻‍💻Pujar-lo a les xarxes socials com twitter i instagram

🏷Etiquetar a la revista valentubers

👍🏼Utilitzar #AmbConeixement

Alguns dels valentubers com Santi López, del canal Les píndoles del profe; Emma Tomàs, de Diàlegs; Nina Baiferr o Miquel Tejedor del canal En psicoteràpia ja s’han sumat a la campanya #AmbConeixement i han compartit el seu vídeo, als nostres perfils de les xarxes els podeu trobar i així teniu una idea per al vostre.

Ací vos deixem alguns exemples i no oblideu que esperem els vostres, perquè #AmbConeixement frenarem aquesta pandèmia.

Top