Xarxes en temps de coronavirus de la mà de Nerea Sanfe

@rosella_espinos

Nerea Sanfe aprofita estos dies a casa per fer un vídeo “aprofitant que ens trobem en un confinament obligatori pel coronavirus he aprofitat i us he fet un resum dels vidiets més virals i divertits que han sorgit en les últimes hores sobre el tema”, escriu a la descripció del seu nou vídeo.

Una de les coses que més li agraden, afirma, és fer vídeos per a YouTube. Ara, ens sorprèn amb este nou contingut que ens endinsa cap al món de les xarxes socials. Això sí, en temps de coronavirus.

Però, abans de començar amb el vídeo, Nerea fa una recomanació i diu que passem de les “fake news”. “Solament ens fiem de les fonts oficials, no tot el que corre per les xarxes és real”, apunta el que diu i no caigues en notícies falses.

 

La comunicadora fa un repàs sobre els vídeos d’humor que més li han cridat l’atenció. També parla de mems, de tweets, etc. El paper higiènic és el primer tema que tracta… no volem fer-te més “spoilers”, fes clic i mira’l tu mateix/a!!

“Recordeu que prendre’ns estes setmanes amb humor és important, i que tot passa… i açò també!” feu cas a Nerea i penseu en positiu! No t’oblides de subscriure´t al seu canal.

Top