Xusita Amores el nou canal valentuber d’humor i paper higiènic!

Rosella Espinós ( @rosella_espinos )

Xusita Amores arriba al món Valentuber per fer-nos la vida més senzilla i, sobretot, divertida. Xus Olaso o XusitAmores, és una gran humorista que ve per trencar amb qualsevol norma ja establerta. “Sempre em posava noms absurds en les xarxes socials com XusLee, va arribar un moment que vaig dir: sóc la Xusita Amores del segle XXI perquè tinc unes mamelles que primer arriben les mamelles i després jo i de mamelles cap a dalt tot em para bé”, ens explica a la revista Valentubers. A més, algunes persones la coneixereu perquè des de fa tres anys col·labora en diferents podcasts de ràdio, com Kalebarraka o Va de rock.

Però… per què entrar al món del YouTube?

“Feia stories a Instagram que feien riure i que a la gent els agradava prou i em deien: per què no fas el que fas als stories però més desenvolupat?”, ens conta. La humorista pensava fer vídeos curts i plens de diversió, “un contingut caòtic, com sóc jo i com són els programes on col·labore”.

“Jo li deia a la penya: però si ningú ha d’entrar a vore vídeos meus…!”

“El paper de cul és un bé escàs”, afirma Xusita en el seu vídeo, ací te’l deixem perquè faces clic i el veges JA:

 

Fa teatre des dels setze anys, és ja tota una professional del món de l’humor! A més “també comentaré cançons, que és el que faig en el programa radiofònic Va de rock!” Això sí, no pots oblidar-te de subscriure’t al seu canal i deixar-li un comentari en els seus vídeos!

 

Top